Tentativă de omor la Orăștie. Scandalul, izbucnit din gelozie și prea mult alcool

0
371

Un tânăr din Orăștie a ajuns în stare gravă la spital. Agresorul lui a fost reținut de polițiști pentru tentativă de omor în urma unei bătăi de Sfânta Maria.

Lovit în cap cu o bară metalică

Disputa dintre cei doi tineri a avut loc în zona unei piețe din municipiul Orăștie. Totul a plecat de la prietena unuia dintre ei.

”Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la un conflict spontan între doi tineri, generat, se pare, de consumul de alcool și gelozie”, informează IPJ Hunedoara.

Polițiștii care s-au deplasat la fata locului au aplanat conflictul. L-ai identificat și pe autor. Un tânăr de 24 de ani, din județul Olt, care a fost condus la sediul Poliției, pentru audieri.

”Acesta se pare că și-a lovit victima un tânăr de 19 ani, din Orăștie, cu un obiect contondent (bară de metal) în zona capului”, mai spun polițiștii hunedoreni.

Tânărul de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital. Agresorul a fost reținut preventiv pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat magistraților Tribunalului Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Inițial, dosarul penal a vizat comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe, însă, în urma concluziilor medico-legale preliminarii, încadrarea juridică s-a schimbat în tentativă de omor.