Sport și Nutriție FitnessLab – echipa care își continua drumul.

0
411

Sport și nutriție. Nu se opresc. Dimpotrivă. În 2019, echipa lor este și mai ambițioasă. Etapa următoare aduce plus valoare.
Ovidiu Popa, tânărul care a reușit să facă din pasiune un brand în Valea Jiului, lansează și o provocare pentru acest an.

Sport. 365 de provocări

Ovidiu Popa susține că fiecare dintre noi are 365 de posibilități pe care să le valorifice în noul an.

”Frumoasa  noastră echipă de tineri te așteaptă și în 2019 să îți arate că schimbarea începe cu tine. Programele FitnessLab sunt concepute pentru fiecare personalitate. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să vrei să fii parte din marea familie”, susține Ovidiu Popa.

Fitness Lab a devenit realitate. Sala pentru Pilates vă așteaptă în Valea Jiului

Sursa citată susține că fie că alegi să muncești din greu la #FitLabTransformer sau să te relaxezi la #Pilates aici vei găsi susținerea de care ai nevoie să devii cel mai bun pentru tine.

Dacă ați căutat vreodată să vă dați bătuți, stați fără griji, ne aveți pe noi. Nu vă lăsăm niciodată la pământ. Suntem ca  o familie” – Ovidiu Popa.

“E vorba de pasiunea înflăcărată ce o punem in antrenamentele noastre . E vorba de experiența din sesiunile noastre, e vorba de dorinta de a va ajuta sa fiti cei mai buni”, conchide Popa.

FitnessLab a organizat vara trecută, în Stațiunea Straja, patru ediții WeekendWarrior cu circuite de Crossfit de anduranță, competitive, jocuri, alimentație sănătoasă.