Sorin Marica: Dacă plecam mai repede din PSD, Natalia Intotero risca să nu mai fie pe lista pentru europarlamentare

0
348

Deputatul Sorin Marica, recent trecut la PRO România de la PSD, susține că ar fi părăsit de mai demult formațiunea social-democrată. I-a fost însă teamă că decizia sa ar fi afectat alte persoane.

Marica: Nu am vrut să fac victime colaterale

Sorin Marica afirmă că nu regretă pasul făcut. Adică plecarea de la PSD la PRO România. Social democrat de mic, după cum afirmă, Marica a amânat puțin plecarea din PSD.

”Nu am plecat pentru simplul motiv că îmi era teamă că o să fac victime colaterale. Am zis că o să aștept momentul când din punctul meu de vedere, sufletește, lucrurile se vor rezolva”, a declarat deputatul PRO România, Sorin Marica.

Sursa citată a explicat că plecare sa ar fi putut avea repercursiuni asupra unor colegi din PSD Hunedoara. Iar cel mai afectat ar fi fost ministrul românilor de pretutindeni, Natalia Intotero.

”M-am ferit pentru că dacă eu făceam pasul acesta mai demult, acolo în conducerea PSD de la București sunt niște oameni diabolici și o aveam pe Natalia (Natalia Intotero-n.r.) pe conștiință, va spun sincer, pentru că o dădeau afară din Guvern. Sunt convins. Nu mai era pusă pe lista de europarlamentare. Nu mă lăsa sufletul să o am pe conștiință și să-mi reproșeze Natalia toată viața că din cauza mea nu a putut să mai stea în Guvernul României sau să fie pe lista de europarlamentare”, a completat Sorin Marica.

Parlamentarul afirmă că nu se va mai întoarce în PSD.