S-a autodenunțat. Un cap din Poliția hunedoreană cere cercetări ale superiorilor

0
2002
s-a

S-a autodenunțat. Aceasta este următoarea mișcare de grație făcută de un fost comandant de poliție. Actualmente adjunct de comandant. Dănuț Mocanu s-a dat singur pe mâna procurorilor. Doar că nu este gratuit. Prin mișcarea făcută speră să scape de cercetarea disciplinară efectuată la nivel de IGPR Și MAI. 

De înghețat sistemul. După 9 luni de boală, comandantul Dănuț Mocanu se întoarce în funcție. IGPR își asumă astfel ”stilul de conducere toxic”

S-a dus în etapa viitoare. Pentru a doua oară face primul mișcarea de șah

Fostul comandant al Poliției Lupeni, Dănuț Mocanu, s-a dat singur pe mâna procurorilor. Mișcare de șah, în vederea matului, făcută de Dănuț Mocanu care în urmă cu câteva zile s-a autodenunțat.

Comandantul de la Lupeni, Dănuţ Mocanu, cercetat pentru posibile infracţiuni legate de “divulgarea informaţiilor secret de serviciu”

Mocanu le cere procurorilor cercetarea celor care nu au rezolvat verificarea lui în termen legal. Adică, Dănuț Mocanu acuză că nu a fost cercetat, timp de un an de zile, pentru abuzul în serviciu de care este acuzat. Mocanu s-a aflat, între timp, în concediu medical timp de mai multe luni. Dosarul va fi cercetat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba, acesta fiind ofițer de poliție.

De înghețat sistemul. După 9 luni de boală, comandantul Dănuț Mocanu se întoarce în funcție. IGPR își asumă astfel ”stilul de conducere toxic”

Existenta unui dosar penal cu privire la obiectivele unei cercetări disciplinare suspendă cercetarea disciplinară până la finalizarea cercetării penale

Surse din interiorul sistemului spun că această mișcare revoluționară pune în dificultate orice cercetare disciplinară. Activitate care trebuie suspendată până la momentul soluționării autodenunțului. Iar la Parchetul de la Curtea de Apel Alba Iulia ar fi multă ingăduință pentru Mocanu, spun aceleași surse. Tot aici ar trebui să mai existe și alte dosare de cercetare, înregistrate la plângerile făcute exact de superiori din IGPR:

Ramona Roșulescu