Reținută de polițiști chiar de ziua ei. A speriat Valea Jiului prin acțiunile ei

0
4706
foto: Suceava News

De ani de zile dă spargeri după spargeri. Până astăzi. O minoră din Lupeni a fost reținută, miercuri, de polițiști, după ce a mai comis un furt. Chiar de ziua ei de naștere, Geanina Larisa Mihoc a fost reținută pentru 24 de ore. Ultima ei spargere este la o casă din municipiul Petroșani.

Reținută. Fură de ani de zile din toată Valea Jiului

O minoră de 17 ani din Lupeni a fost reținută, miercuri, pentru 24 de ore. Larisa Geanina Mihoc este cunoscută în toată mediile din zonă ca fetița care a furat de la toată lumea și din toate locurile.

”A băgat în sperieți zona”. Aceasta este expresia care se afla pe buzele organelor de cercetare când era vorba despre minoră. Întotdeauna legea era cea care împiedica stoparea acestui fenomen infracțional.

Astăzi, chiar de ziua ei de naștere, tânăra a fost reținută de polițiștii din Petroșani pentru 24 de ore.

Fapta pentru care a fost reținută a avut loc în Petroșani, în urmă cu doar o zi.

Potrivit anchetatorilor, minora a pătruns într-o casă din Petroșani cu chei potrivite. În miezul zilei, fata a pătruns în interiorul casei de unde a sustras bijuterii de aur în valoare de 10.000 de lei.

Bijuteriile nu au fost recuperate, iar minora nu își recunoaște fapta. Probele existente au dat-o însă de gol.

În aceste circumstanțe, minora își va petrece noaptea în arest. În cursul zilei de joi, aceasta va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ramona Roșulescu