Politicienii care fac tumbe pe ecran doar pentru a culege simpatii. Promisiuni înlocuite cu minciuni

0
500

Politicienii de ceară. Sunt plini de entuziasm în fața camerelor de luat vederi sau în fața vreunui microfon. Sunt personaje supranaturale atunci când vine vorba de a arăta cine sunt ei. Doar că se înmoaie ca lumânarea atunci când trebuie să prezinte, să reprezinte interesul alegătorilor lor sau al statului pe a cărei stemă au jurat credință. 

Când minciuna e vorbă…

Atacul furibund al senatorului de Hunedoara, Cristian Resmeriță, asupra directorului general al Complexului Energetic Hunedoara, s-a stins încet. Totul a luat sfârșit după ce microfoanele au fost închise și reflectorele au fost stinse.

Prezent în studioul Mondo TV, la o emisiune difuzată săptămâna trecută, Cristian Resmeriță a declarat că va cere luni ministrului Energiei, Anton Anton, să trimită Corpul de control la CEH. Motivul? Verificarea activității de la această societate energetică. Deranjul a fost creat de neîncasarea sumelor de bani facturate de CEH către societatea de termoficare din Petroșani.

Senator HD: Corpul de control să vină să-i ia. Partidul nu mai duce oameni de mâna la ministru. Organigrama colorată îi contrazice

Senatorul a calificat drept inadmisibil faptul că CEH a recuperat doar circa 48 la sută din costurile facturate. Nu a amintit însă și de datoriile acumulate de municipiile Lupeni și Vulcan. Neîncasate nici ele de CEH:

Evoluția de pe sticlă poate fi catalogată strict doar una de ochii lumii. De ce?

Ministrul Energiei, Anton Anton, a declarat, marți, pentru Gazeta de dimineață că nu a primit nicio solicitare oficială din partea sentorului Cristian Resmeriță de a trimite Corpul de Control.

Cu alte cuvinte, acțiunea publică a politicianului a fost doar o ”pisică arătată directorului general Viorel Stancu”. Și încă o acțiune de imagine a unui politician care vrea să arate implicare în fața electoratului. Iar rezultate ”zero”.

Ramona Roșulescu