Petrilean arestat provizoriu în vederea extrădării. A furat motociclete din Austria

0
543

Un petrilean urmărit internațional a fost identificat, joi, de polițiști. Acesta a fost găsit de polițiști în localitatea de domiciliu și reținut. Curtea de Apel Alba Iulia a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă provizorie. Extrădarea va fi judecată peste câteva zile.

Căutat pentru furt de motociclete în Austria

Robert Carol Becze este căutat de polițiștii austrieci. Pe numele lui a fost emis, pe 30 august, un mandat european de arestare, la solicitarea autorităţilor austriece.

Conform IPJ Hunedoara, bărbatul este bănuit de comiterea, în luna iulie a acestui an, pe teritoriul Austriei, a unei infracţiuni de furt calificat dintr-o societate comercială. De acolo ar fi sustras mai multe motociclete, căşti şi echipamente de protecţie.

Petrileanul a fost reţinut şi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Alba-Iulia, care au emis, pe numele său, un mandat de arestare provizorie.

Extrădarea va fi judecată pe 24 septembrie. Până atunci, procurorii trebuie să depună la dosar traducerea mandatului european de arestare emis pe numele bărbatului. Tot la următorul termen va fi audiat și Robert Carol Becze.