Petrila. Polițiștii fac cercetări pentru omor în cazul femeii găsită moartă în Peștera Vacii

0
22

Mai multe persoane care au cunoscut-o pe femeia al cărei cadavru a fost descoperit, marți, în Peștera Vacii au fost duse la Poliția Petrila pentru audieri. Din informațiile GDD, polițiștii fac cercetări pentru omor. Omuciderea a reieșit și în urma necropsiei efectuată de medicii legiști hunedoreni.

Chiar dacă la început au negat varianta omorului, deși aceasta a reieșit din raportul necropsiei, polițiștii petrileni – care spuneau că e posibil ca femeia să fii căzut în peșteră – au început să audieze persoanele care au  cunoscut-o pe victimă.

Necropsia, realizată încă din noaptea de marți spre miercuri a arătat că este vorba de o crimă.

Necropsia a fost efectuată în cursul nopții (de marți spre miercuri-n.r.). S-a stabilit că femeia prezintă un traumatism cranio-cerebral cu fractură craniană, hemoragie meningo-cerebrală și dilacerare cerebrală. Este vorba de omucidere”, a declarat, miercuri, pentru Gazeta de Dimineață, Dan Mărculescu, șeful Serviciului de Județean de Medicină Legală.

Sursa citată a mai precizat că victima a fost lovită în zona capului cu un corp contondent, moartea survenind în urmă cu circa două săptămâni de zile. Adică exact perioada în care femeia a dispărut, dar nimeni nu s-a deranjat să anunțe lipsa acesteia.