Oamenii PSD Hunedoara care ne conduc. Dorel Rusu: Mi-am prezentat CV-ul și restul a fost cum au hotărât. La revedere!

0
438

Politicienii hunedoreni au îngropat județul. La nivelul județului Hunedoara  nimeni nu-i întreabă de sănătate pe cei care își desfășoară activitatea în companiile naționale.Totul se întâmplă în ”regula partidului”. Nimic nu mișcă decât sub pixul partidului. Pe funcții ajung oameni care nu au nici în clin nici în mânecă cu domeniul de activitate de unde încasează salarii. De ani de zile, în top, rămâne mineritul și energia. 

Aici totul miroase a trădare și jaf național. Și nimeni, chiar nimeni, nu are vreo problemă de intrare în normalitate. Nimeni nu cere competențe, eficientizare, performanță, competență. Acestea sunt doar criterii trecute pe hârtie pentru proștii de rând. Pentru cei recomandați de partid se aplică doar înmânarea CV-ului.

Rotație de membri

Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului a fost înființată pentru a se închide. Beneficiară de subvenție, bani dați de statul român ca să întrețină grupurile de interese și pe cele infracționale formate în jurul societății, În funcții au fost numiți, la recomandarea partidului și sub umbrela ordonanței corporative, membrii de partid. La fel s-a întâmplat și cu componența CA-ului.

Ultima schimbare datează din iunie anul curent. După ani întregi în care a fost în acest for de conducere, social-democratul Radu Sorin a demisionat. Partidul nu a stat pe gânduri și a găsit înlocuitor. Unul din județ. Chiar din comuna natală a președintelui PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor. Nimeni altul decât cel numit anul trecut secretar al PSD Hunedoara. Asta după ce Nistor a decimat organizația din Deva care a pierdut alegerile pentru primărie din cauza faptului că el, președintele suprem, l-a adus și impus pe Petru Mărginean.

”CV-ul” l-a recomandat pe consăteanul lui Nistor

Dorel Rusu, noul membru în CA-ul de la SNÎMVJ, consătean cu președintele PSD Hunedoara, nu cunoaște nici măcar abrevierea societății în al cărei for de conducere a ajuns. Mai mult, susține că a ajuns în CA-ul SNÎMVJ după ce a participat la un concurs. De CV-uri. Dacă nu ar fi de plâns, am putea chiar râde. Însă situația nu este una hazlie. Noul membru al CA-ului de la SNÎMVJ chiar recunoaște că el și-a depus CV-ul și restul s-a făcut cum ”au hotărât„.

Discuția telefonică dintre reporterul GDD și Dorel Rusu

Reporter: Cum ați ajuns în Consiliul de Administrație de la SNIM?

Dorel Rusu: De la SNIM? Puteți să traduceți, știți să traduceți?

Reporter: Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului.

Dorel Rusu: Am dat concurs. Mi-am prezentat CV-ul și asta a fost, Da?

Reporter: Ați fost selectat pe ordonanța corporativă?

Dorel Rusu: Ați înțeles ce v-am spus?

Reporter: Am înțeles că ați dat concurs.

Dorel Rusu: Atât. No! Deci mi-am prezentat CV-ul.

Reporter: A mai fost cineva în afară de dumneavoastră?

Dorel Rusu: Ce credeți că io fac anchetă dacă mai e cineva?

Reporter: Păi nu știu, poate vă spuneau că e concurență mare.

Dorel Rusu: Lăsați, nu mai faceți… Deci atât. Mi-am prezentat CV-ul și restul a fost cum au hotărât. La revedere

Nu am putut descifra cine „au hotărât„ întrucât fostul militar, acum secretar al PSD Hunedoara și, conform declarației de interese din 2016 chiar președinte al organizației județene a pensionarilor social-democrați a apăsat butonul roșu al telefonului. Noi, la fel ca și hunedorenii, putem doar deduce cine a hotărât.