Natalia Intotero: ”Trebuie să găsim soluții pentru ca toți cetățenii români să-și poată exercita dreptul de vot”

0
84

Ministrul propus pentru Românii de pretutindeni, Natalia Intotero, spune că trebuie găsite soluții pentru ca toți românii, indiferent unde se află, să poată vota. Potrivit Nataliei Intotero, este utilă o discuţie cu toţi parlamentarii pentru a identifica soluţiile pentru ca românii să-ăi poată exercita dreptul la vot.

”Cred că pe viitor este utilă o discuţie cu toţi parlamentarii pentru a identifica toate soluţiile ca aceştia să poată participa la vot. (…) Vor fi discuţii, vom vedea care va fi rezultatul final”, a declarat, potrivit Agerpres, Natalia  Intotero.

Creșterea numărului de secții de votare ar putea fi o soluție. Deputatul hunedorean a adăugat că este în favoarea votului prin corespondenţă la alegerile prezidenţiale.

Natalia Intotero va depune, luni după-amiază, din nou jurământul ca ministru al românilor de pretutindeni. Parlamentarul hunedorean a demisionat din fruntea ministerului pentru a candida la alegerile europarlamentare. Situată a 11-1 pe lista PSD, Natalia Intotero nu a prins un mandat de europarlamentat. Ca atare, PSD a propus-o din nou ca ministru al românilor de pretutindeni.