Mesaroş, Resmeriţă sau Romoşan? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă lupenenii

0
1304

Trei pentru PSD Lupeni. Iacob Mesaroş, Lucian Resmeriţă sau Adrian Romoşan. Alegerile parţiale din municipiul Lupeni sunt în plin proces de organizare. Partidul care a câştigat în alegerile din 2016 poziţia de primar se reorganizează. Caută candidatul potrivit. Aceasta este declaraţia oficială a reprezentanţilor PSD care au plătit un sondaj de opinie pentru a afla intenţia de vot a lupenenilor. Politicienii însă ştiau rezultatul sondajului încă de dinainte ca acesta să fi fost finalizat. 

Primul sondaj finalizat…. Al doilea în curs de procesare

Petse 300 de lupeneni au fost sondaţi pentru ca PSD să-şi poată nominaliza candidatul pentru alegerile parţiale. La începutul lunii iunie, locuitorii municipiului Lupeni vor fi din nou aşteptaţi la urne pentru a-şi alege primarul. Deşi rezultatele  nu au fost făcute publice, oficial,  finalul sondajului indică un procentaj favorabil mezinului familiei Resmeriţă. Sondajul efectuat a fost realizat de sociologul Valentin Fulger.

Valentin Fulger neagă realizarea acestui sondaj de opinie.

În cursul săptămânii viitoare va exista un frezultat final şi de la sondajul efectuat de o societate din Bucureşti pe un eşantion de o mie de  persoane.

Ramona ROŞULESCU