Lupte între ”clanuri”. Trei petroșăneni reținuți după ce au distrus două mașini.

0
1549
s-a

Nu se iartă, nu se uită. Clanul Muntenilor vs Clanul Tisaru. Răfuielile din zona Colonie a municipiului Petroșani rămân de actualitate. Trei bărbați, membri ai aceluiași grup – Munteanu, au fost reținuți, miercuri, pentru 24 de ore. Aceștia au distrus cu obiecte dure două mașini ale unui mai vechi rival, persoană din același cartier, dar dintr-o grupare adversă.

I-au distrus mașinile lui Tisaru

O altă răfuială în cartierul Colonie din municipiul Petroșani, județul Hunedoara. Trei bărbați au fost reținuți după un eveniment ce a avut loc marți, în data de 10 septembrie.

Două autovehicule au fost distruse de un grup format din cinci bărbați, cunoscut de comunitate drept Clanul Muntenilor.  Ion Muntean, Nicolae Muntean și Alexandru Rădoi au fost reținuți pentru 24 de ore. Marius Goman și Bobi Muntean sunt cercetați în stare de libertate.

Cei cinci au distrus, potrivit surselor GDD, două autovehicule, un Opel Astra și un Dacia Duster.

Ambele autovehicule aparțin lui Pavel Tisaru, persoană cu care aceștia aveau neînțelegeri mai vechi. Mașinile erau parcate în zona unui gater din cartierul Colonie, gater ce îi aparține lui Pavel Tisaru.

Polițiștii petroșăneni fac cercetări în acest caz pentru infracțiunea de distrugere și amenințare.

Procurorul de caz va decide, joi, care sunt măsurile legale ce se impun în acest caz