Lider Pro România: ”Tăriceanu visează așa, mai are el vise. El confundă ”am hotărât cu am discutat”

0
300
foto: Hunedoara Liberă

Ecourile legate de ”micul USL” – varianta ALDE – Pro România – continuă să se facă auzite. Iar când un politician este ”fugit din ALDE” în Pro România ca să poată ”face altă politică”, iar ”amintirile îl năpădesc” lucrurile devin de-a dreptul complicate

Marius Sanfirișca, politicianul care a plecat din ALDE ca să scape de ”politica Moloț”

”Eu sper să nu fie adevărat (noua variantă de asociere ALDE – Pro România – n.r.). Tăriceanu mai visează el din când în când, are așa vise. El confundă ”am discutat” cu am hotărât”, a declarat Marius Sanfirișca pentru Gazeta de dimineață.

Sanfirișca, politicianul hunedorean care a fugit de la ALDE spre o altă viziune politică alegând  Pro România, este acum pus într-o situație deloc agreantă.

”Menirea Pro România este alternativa pe care toți cetățenii o așteaptă și nu poate fi vorba nicidecum de o asociere cu un grup de interese condus de fostul președinte al CJ Hunedoara (Mircea Ioan Moloț – n.r.). Sunt oameni care nu mai au ce căuta în politică și asta nu au înțeles sub nicio formă. Se agață de scaune cu orice preț. Cetățenii sunt sătui de oamenii politici care au demonstrat până în acest moment numai incompetență, indolență și nepăsare”, mai spune Sanfirișca.

Coordonator al Pro România, Sanfirișca exclude posibilitatea de a sta alături de Mircea Ioan Moloț.

”Am pornit pe un alt drum. Eu sunt mulțumit și mândru de echipa Pro România. Am muncit și am promis că suntem ALTFEL”, mai spune Sanfirișca.

Mai mult acesta crede că Pro România trebuie să aibă candidat propriu la alegerile prezidențiale.