L-a băgat în casă și i-a violat sora. Este la al doilea viol în Hunedoara

0
1556
l-a

L-a băgat în casa lui și i-a plătit cu vârf și îndesat ospitalitatea. Un bărbat din Petroșani și-a băgat camaradul de pahar în casă fără să aibă minime informații despre trecutul acestuia. Drept răsplată, musafirul i-a violat sora. Bonus a tâlhărit-o și de ultimii bani, 130 de lei. Totul în imperiul amenințărilor cu un cuțit. Agresorul a fost identificat și pe numele lui a fost solicitată arestarea în lipsă.

L-a adus acasă la el și nu a plecat cu mâna goală

A fost orbit de băutură și și-a pierdut simțul rațiunii. După ce s-au cunoscut în jurul unui pahar într-o crâșmă din localitatea hunedoreană Bănița, un bărbat din Ploiești a devenit musafir de onoare al noului său prieten. Așa a ajuns Radu Fonea pe strada Maleia din Petroșani.

Cheful bahic a continuat și aici. Ulterior, musafirul a plecat împreună cu gazda. Doar că după circa 90 de minute, Fonea a revenit la casa prietenului. Și nu ca să-i curețe curtea, ci a făcut ravagii în familia acestuia. Victimă a devenit sora petroșăneanului, o femeie de 49 de ani.

Ploieșteanul este cercetat pentru viol și tălhărie, după ce a violat-o pe sora prietenului de pahar. Sub amenințarea cuțitului, femeia a fost obligată să întrețină relații sexuale normale și anale cu bărbatul.  Și, una-peste alta, a trebuit să-l și plătească.  Același cuțit l-a folosit Fonea și pentru deposedarea femeii de suma de 130 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, procurorul Darius Roman, agresorul a fost identificat. S-a cerut chiar și arestarea în lipsă. Radu Fonea va fi cercetat pentru viol și tâlhărie și riscă până la 10 ani de închisoare.

Îi plac femeile din Petroșani. S-a întors la locul faptei.

Fonea a mai comis-o o dată în Petroșani. Tot viol. A fost condamnat și închis în anul 2007 și a fost eliberat în anul 2017. Bărbatul mai are un rest de pedeapsă de 957 de zile din prima condamnare.

Radu Fonea a fost condamnat atunci după ce a violat o altă femeie din Petroșani.

Polițiștii petroșăneni îl caută acum pe bărbat. Fapta s-a petrecut duminică dimineața la domiciliul femeii de pe strada Maleia din Petroșani

Ramona Roșulescu