Inedit. Lasă-ți copilul să cunoască un prieten adevărat!

0
671

Începutul de primăvară renaște în inima Văii Jiului. Privită de la înălțime, Valea Jiului prezintă un tablou pictat, bucată cu bucată, de oamenii care trăiesc aici. Doi oameni de afaceri din Valea Jiului s-au ambiționat să demonstreze că în această parte a județului Hunedoara ”frumosul” este tradus prin zâmbetul generației viitoare.

Un copil, un cal și aerul proaspăt de munte…

Ziua de duminică va fi una dedicată copiilor. Doi cai și doi ponei vor sta, timp de 6 ore, la dispoziția copiilor care vor să-și facă un prieten adevărat. În grădina Hotelului Rusu din Petroșani, la poalele munților Parâng, copiii vor beneficia de lecții de echitație gratuite.

”Copiii noștri au nevoie de modele și de o viață sănătoasă. Noi avem obligația să cultivăm caractere integre și să creăm un univers care să ofere perspective atât pentru ei, cât și pentru zonă. Altfel nu le putem cere să rămână acasă”, a declarat, pentru Gazeta de Dimineață Cristian Tamaș, administratorul Hotelului Rusu din Petroșani, locația unde vor avea avea loc, duminică, lecțiile de echitație.

Căluții care îi așteaptă pe copii sunt cei mai buni prieteni ai unui tânăr din Valea Jiului, întors acasă după ce și-a finalizat studiile în Anglia.

”Este o activitate căreia mă dedic sută la sută împreună cu partenerul meu. Am venit acasă pentru că am și eu obligația să investesc în generațiile viitoare la fel cum și alții au investit în noi. Și am și prieteni adevărați aici, nu-i vedeți?! Legătura dintre cal-călăreț-natură este una indestructibilă”, a declarat Călin Popa, administrator al firmei Carpathian Horse Trekking.

Lecțiile de echitație din grădina Hotelului Rusu vor avea loc duminică, 22 aprilie, în intervalul 12-18.