A ieșit la a doua ”strigare”. Intoxicat cu fum, dar tot fără curent

0
319
deva

Intoxicat, dar fără arsuri. Dimineață fierbinte pentru pompierii din Deva. Înainte de ora 6, echipele de prim-ajutor au fost chemate să stingă un incendiu dintr-un apartament. Victimă, un bărbat de 45 de ani, care a și fost transportat la spital. Bărbatul spune că o lumânare pe care o folosea în loc de energie electrică i-a jucat feste. 11 vecini ai bărbatului au fost evacuați.

Proprietar intoxicat. Lumânarea i-a dat foc la casă.

Martorii spun că e a doua ”greșeală” a unui bărbat din Deva care, marți dimineața, s-a trezit cu casa în flăcări.

Primele informații arată că bărbatul, fumător, a generat incendiul. Acesta declarase că o lumânare pe care o folosea ca energie electrică în apartament i-a jucat feste.

Echipajele de pompieri ”au salvat” lumânarea din foc, bărbatul fiind doar intoxicat cu fum și cu urme de pârlire la nivelul părului.

Pompierii au luat măsuri pentru protejarea vecinilor bărbatului, 11 persoane fiind scoase din casă.

Un echipaj al Ambulanței l-a transportat pe bărbat la spitalul din Deva pentru investigații. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, doctorul Călin Dumitrescu, bărbatul era stabil hemodinamic și nu prezenta răni sau alte urme de arsuri.

Totodată, pompierii spun că cel mai probabil bărbatul a adormit în timp ce fuma și astfel a dat foc la casă.

Există informații că în urmă cu câteva zile, la aceeași adresă, a mai existat un apel de ajutor care indica probleme cu ”fumul”.

Bărbatul locuia singur, părinții acestuia fiind plecați din țară.

sursă foto: ISU HUNEDOARA