Hunedorean reţinut, după ce a agresat sexual o fetiţă de şase ani

0
768
foto: Botosani News

Un tânăr din Deva a fost reţinut de poliţiştii hunedoreni, după ce a agresat sexual o minoră de şase ani. Fapta a avut loc în data de 3 septembrie, într-o scară de bloc din localitate. Mama fetiţei a anunţat poliţia după ce fetiţa i-a povestit cele întâmplate. Bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Hunedorean de 23 de ani, reţinut pentru agresiune sexuală

Are 23 de ani şi este din Deva. A fost reţinut de poliţiştii hunedoreni care îl suspectează a fi bărbatul care la începutul lunii septembrie a agresat sexual o minoră. Agresiunea a avut loc în scara unui bloc.

„Acesta este un tânăr de 23 de ani, din Deva, fără ocupaţie, care urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva cu propunere de arestare preventivă”, informează, duminică IPJ Hunedoara.

Potrivit informaţiilor apropiate anchetei, fetița abuzată coborâse în scara blocului, aşteptându-şi părinţii. Bărbatul, care avea şi o bicicletă, se afla şi el acolo

Invocând căderea lanţului de la bicicleră, deveanul i-a cerut ajutorul copilei. După ce i-ar fi cerut minorei să se aplece, agresorul s-a descheiat la pantaloni şi a atins-o în zona genitală. Speriată, fetiţa a început să strige şi a fost auzită din casă, de mamă. Agresorul a reuşit însă să fugă.

În cele din urmă, bărbatul a fost identificat şi reţinut de poliţişti. Acesta a recunoscut că a fost în scara blocului, dar nu şi agresiunea sexuală

foto arhivă

Ramona ROŞULESCU