Hoţii calcă tot. După oamenii de afaceri, biserici, spaţii comerciale, hoţii au ajuns la liceu. Nu au vrut nici cărţile, nici calculatoarele.

0
732

Liceu călcat de hoţi în Petroşani. De furia şi îndemânarea hoţilor nu scapă, în Valea Jiului, nici măcar unităţile şcolare. Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” din Petroşani a fost vizitat, duminică noaptea, de hoţi. Nu au vrut să-şi completeze studiile, pentru că nu au lăsat dosarele de înscriere, doar au cotrobăit în căutarea banilor.

Biroul de contabilitate, puricat…

Hoţi cu viziuni largi. Cam aşa ar putea fi descrişi hoţii care au intrat, duminică seara, în Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Petroşani.  Pe un geam, lăsat deschis, spun poliţiştii, hoţilor le-a fost uşor să intre direct în biroul de contabilitate.

“A fost un fel de spargere pe care noi o numim drept “invitaţie la furt”. Geamul lăsat deschis le-a trezit apetitul. Au cotrobăit biroul de contabilitate de unde au şi luat o sumă de circa 500 de lei. În rest nu au mai creat pagube”, a declarat, luni, pentru Gazeta de dimineaţă, Aurel Buruiană, comandantul Poliţiei din Petroşani.

Reprezentanţii liceului spun că totuşi geamul a fost forţat  şi aşa au reuşit hoţii să pătrundă în interior.

Cercul de suspecţi există, făptaşii încă nu sunt cunoscuţi.

Ramona Roşulescu