Fitness Lab a devenit realitate. Sala pentru Pilates vă așteaptă în Valea Jiului

0
532

Laboratorul Fitness – Fitness Lab – visul care a devenit realitate. Ovidiu Popa, un tânăr ambițios care a inițiat proiectul, a reușit să dezvolte o pasiune din ce face, dar și pentru cei care au trecut pragul laboratorului. Perseverența, ambiția și iubirea pentru sport și viața sănătoasă l-au făcut să creeze programe unice in Valea Jiului. Și rezultatele i-au încununat munca.

Fitness Lab deschide sala pentru Pilates

Laboratorul Fitness din Lupeni a împlinit doi ani. Diversitatea programelor gândite de Ovidiu Popa au atins succesul dorit. Până la sfârțitul lunii aici va fi deschisă și o sală de Pilates. Aceasta este de altfel și noutatea care completează programul dinamic din această sală de Fitness.

Programele laboratorului se adresează tuturor, inclusiv celor care și-au pierdut încrederea de sine din cauza aspectului fizic neprietenos. Pentru ei există programul FitLabTransformer,  prin care persoane cu o greutate care nu face plăcere au reușit prin sport și stil de viață sănătos să se transforme în persoane pline de încredere.

Modul de viață sănătos, cultivat în Laboratorul Fitness, poate continua și acasă. Ovidiu Popa a pregătit și un HomeFitConcept. Adică fix un sistem de antrenament pentru acasă. Abonații FitnessLab vor primi teme pentru acasă pe un suport DVD.

Dinamica și diversitatea. așadar, ține omul ancorat într-un stil de viață sănătoasă încurajat tocmai prin sport.

FitnessLab a organizat în această vară, în Stațiunea Straja, patru ediții WeekendWarrior cu circuite de Crossfit de anduranță, competitive, jocuri, alimentație sănătoasă.

Activitățile din sală nu sunt monotone. Aici au loc tot felul de concursuri. Natura și sportul fac casă bună. 80 de persoane au contribuit la un FlashMob desfășurat în zona Agrement din Lupeni. In corpore, echipa FitnessLab a facut Genuflexiuni, peste 20 de minute.

Tânărul lupenean crede că astfel de activități reprezintă doar un vehicul spre completarea încrederii de sine.