VIDEO.DN 66A, blocat. Accident grav cu victime

0
5407

Traficul rutier pe DN 66A, între Petroșani și Vulcan, blocat joi seară. Pe acest tronson s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Două mașini s-au tamponat, joi seara, pe DN 66A. În urma impactului au rezultat și victime la locul accidentului ajungând și echipa de descarcerare.

Accidentul a avut loc la ieșirea din Vulcan spre Lupeni.

”Un Seat care venea cu viteză dinspre Lupeni a derapat, a ieșit cu partea stânga spate pe contrasens. Era să intre în mine, dar am tras de volan și am ieșit în afara carosabilului. Șoferul Seatului  nu a mai putut redresa mașina și a intrat frontal într-un microbuz ce venea în spatele meu”, a povestit, joi seară, pentru GDD, Daniel Stepan, fost consilier local la Petroșani, actualmente manager al Euro Jobs Petroșani.

Stepan este și cel care a sunat la 112 și a cerut ajutor echipelor de intervenție, dar și cel care a ajutat la scoaterea victimelor din Seat.

”Am coborât rapid din mașină și am anunțat accidentul la 112. O persoană  a ieșit din mașină singură. Șoferul era cu capul pe volan, mi s-a părut inconștient, dar avea puls.  În spate era o altă persoană, care mișca. Am deschis ușa din spate să ajut victima să iasă din mașină, dar nu se putea mișca. Într-un final am reușit să o scoatem. Mai târziu am aflat că are fractură de bazin”, a mai povestit Stepan.

Între timp, șoferul și-a revenit și a fost scos și el din mașină. Tocmai la timp, întrucât autoturismul a luat foc.

”Am cerut un extinctor cu pulbere celor care s-au oprit, dar nu a avut nimeni. La un moment dat a venit un locuitor din zonă și a aruncat cu apă,. Mi-a fost teamă că mașina va exploda, dar a reușit să stingă focul”, a completat Daniel Stepan.

 

 

La locul accidentului a ajuns un echipaj de descarcerare, două ambulanțe SMURD dar și Ambulanțe SAJ.

În urma impactului au rezultat patru victime, trei doar din Seat-ul scăpat de sub control.