Deputatul Florin Roman face dovada blatului de „vânzare a Ardealului” dintre PSD şi UDMR

0
328
Deputatul Florin Roman, fostul preşedinte interimar al PNL Hunedoara, a făcut dovada a ceea ce a numit „blatului PSD de vânzare a Ardealului”!
 
Florin Roman a dat publicităţii amendamentele PSD care înseamnă „vânzarea” a 318 localități din România către UDMR. Acestea fac referire la limba oficială maghiară, plăcuţe bilingve și chiar steaguri secuiești. 
„E legea pe care au făcut-o cei de la PSD in „marţea neagră”! Și pe care am oprit-o împreună cu un mare patriot, Rareş Bogdan! E important sa știți ca s-a procedat „pe furiș” doar, doar nu ne-om prinde! Și dacă propaganda roșie mă acuza ca sunt naționalist, o spun răspicat: sunt și recunosc ca îmi iubesc țara!”, a scris deputatul PNL pe pagina sa de Facebook.
Acesta a mai spus că, în opinia sa, amendament PSD înseamnă că toți au fost de acord cu vânzarea Ardealului, doar pentru niște „voturi nenorocite la moțiune”.
În imaginile care însoţesc acest text puteţi citi in extenso toate propunerile venite din partea social – democraţilor, favoruri către UDMR contra voturi pro-moţiune.
PSD a purtat negocieri şi, în primă fază, a fost de acord cu toate solicitările acestora, pentru a se asigura că va trece moţiunea anti-guvernului Grindeanu, cabinet desemnat tot de PSD după alegerile de anul trecut.
Carmen COSMAN – PREDA