Democrat liberalii hunedoreni au votat pentru Catalin Predoiu. Doua voturi mai putin pentru Gheorghe Falca

0
8

Organizația Județeană a PDL Hunedoara și-a desemnat, sâmbătă, candidatul pentru alegerile prezidențiale din anul 2014. Democrat liberalii hunedoreni au ales Cătălin Predoiu.

1.424 de membri ai Organizaţiei Judeţene a PDL Hunedoara s-au prezentat, sâmbătă, la urne în secțiile amenajate în cele 6 localități din județ. 707 dintre aceștia au votat pentru fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu. Gheorghe Falcă, primarul din Arad, a obținut 705 de voturi, 12 voturi fiind anulate.

“Consider că scrutinul de astăzi a fost o acţiune binevenită pentru organizaţia noastră. Membrii noştri au putut alege, în cunoştinţă de cauză, candidatul potrivit pentru alegerile prezidenţiale. Un lider puternic se sprijină pe calitatea individuală a membrilor săi, cum şi un partid de valoare trebuie să aibă un lider agreat şi acreditat de marea majoritate a membrilor săi. Cam acest mesaj încercăm să-l transmitem, și prin această acțiune, în interiorul partidului.”, a declarat, Dorin GLIGOR, preşedintele PDL Hunedoara.

PDL Hunedoara a organizat, sâmbătă, alegeri pentru desemnarea candidatului partidului pentru alegerile din 2014.. Scrutinul a fost monitorizat de observatori de la centru. Raluca Turcan, Roberta Anastase, Gheorghe Ialomițeanu,Ioan Oltean, Dorin Florea și Mircea Hava au fost prezenți în județul Hunedoara.