Ca-n Vestul Sălbatic. L-au bătut, l-au tâlhărit și au plecat. Polițiștii sunt în week-end.

0
3313

Continuă seria furturilor, tâlhăriilor și agresiunilor în Valea Jiului. Un bărbat din Petroșani a fost bătut, sâmbătă la orele prânzului, la locul lui de muncă. Mai mult, petroșăneanul a rămas și fără bani și marfă. Polițiștii au fost anunțați, dar nu au început cercetările. 

Amenințat cu cuțitul și lăsat fără bani și marfă

Un bărbat din Petroșani a ajuns, sâmbătă, la spital după ce a fost bătut de doi bărbați din Vulcan.

”Au venit doi din clanul Bărboșilor peste mine în stand să le dau marfă. Nu am vrut să le dau fără bani și m-au lovit. Unul dintre ei a luat marfa și celălalt banii de pe birou. Am strigat după ei, am încercat să-mi recuperez bunurile”, a declarat, pentru Gazeta de dimineață, Ion Anuțoiu, administrator al SC Luciana.

Sursa citată spune că unul dintre bărbați s-a reîntors la stand cu un cuțit.

”M-am închis în stand și am sunat la poliție. Apoi a venit SMURD-ul după mine”, a mai spus Anuțoiu care are una dintre mâini în gips.

Bărbatul povestește siderat cum SMURD-ul a fost blocat în trafic de o mașină a celor amintiți care i-au cerut ambulanțierului să dea jos pacientul. Pentru că au fost refuzați, vulcănenii au lovit mașina cu piciorul. Petroșăneanul agresat spune că inclusiv șoferul de pe SMURD a chemat poliția.

Informațiile GDD arată că cercetările nu au început, marfa nu a fost recuperată.

Ramona ROȘULESCU