Victime multiple în urma unui accident pe șoseaua ce duce spre Hunedoara. Un decedat și două victime încarcerate

0
677
foto: arhiva

Mai multe persoane au fost rănite, iar una a decedat în urma unui accident rutier petrecut pe DJ 687. În urma evenimentului rutier de la Peștiș două victime au avut nevoie de intervenția echipei de descarcerare.

Impact violent pe un drum județean

O ambulanță de terapie intensivă și alte două de tip B2 au fost trimise, luni după-amiază, la Peștiș. Primele informații arată că în urma accidentului rutier au fost cinci victime. Pentru una dintre ele medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Bărbatul decedat avea 51 de ani.

Alte două persoane au avut nevoie de intervenția echipei de descarcerare pentru a fi eliberate dintre fiarele contorsionate.

Conform medicilor, răniții, politraumatizați, dar conștienți, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Ulterior au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Deva.

Printre răniți se află și o adolescentă de 15 ani.

Întoarcerea fatală

Potrivit polițiștilor hunedoreni, de vină pentru pentru producerea accidentului este șoferul decedat.

”Polițiștii ajunși la fața locului, din primele verificări, au constatat că, conducătorul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a încercat să efectueze manevra de întoarcere pe linia dublă continuă, fiind surprins de către un alt autoturism care circula din același sens respectiv Deva – Hunedoara”, informează IPJ Hunedoara.

În total, conform IPJ Hunedoara, pe lângă bărbatul decedat, mai sunt alte șase persoane rănite în urma impactului dintre cele două autoturisme.

 

 

material în curs de actualizare