Vicepreședinte CJ Hunedoara: Evaluarea făcută directorului de la Teatru a adus mari deservicii, de imagine și seriozitate, administrației județene

0
662

Vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Sorin Vasilescu, consideră că evaluarea directorului de la Teatrul ID Sîrbu Petroșani a produs serioase deservicii de imagine administrației județene.

”Teatrul ID Sîrbu din Petroșani a fost în coordonarea mea. Eu răspundeam din partea CJ Hunedoara de această instituție. Am apreciat și apreciez în mod deosebit și activitatea colectivului de acolo, dar și activitatea și rezultatele manageriale ale domnului Rădescu. Aceste aspecte le-am comunicat la momentul potrivit și colegilor mei din Consiliul Județean”, a declarat pentru Gazeta de dimineață Sorin Vasilescu, vicepreședintele CJ Hunedoara.

Potrivit sursei citate, despre calitatea activității din această instituție culturală vorbesc nu numai parametrii din raportul întocmit de managerul Cosmin Rădescu, ci și ecourile specialiștilor, dar și feedback-urile venite de la publicul spectator.

”Vă amintiți Gala organizată la Petroșani. Nu putem să o ignorăm, a fost un eveniment unic la nivel județean. Pe scena noastră au urcat nume fantastice ale teatrului românesc. Diversitatea programului, armonizarea momentelor din Gală, totul a fost de ținută”, își mai amintește Vasilescu făcând o prezentare a actvității instituției de cultură.

Simulacrul de evaluare – pata de pe obrazul CJ Hunedoara

Vicepreședintele Sorin Vasilescu admite că evaluarea realizată de către angajator, respectiv instituția județeană, este o pată mare pe obrazul Consiliului Județean Hunedoara.

”Este o mare greșeală ce s-a întâmplat. Ceea ce i s-a întâmplat domnului Rădescu a reprezentat un veritabil simulacru de evaluare. Nota pe care o merita managerul teatrului trebuia să fie categoric mult peste nota dată de cei din comisie. Acest tip de practici reprezintă o mare pată pe obrazul CJ Hunedoara. Această pată aduce mari deservicii instituției noastre. Mă refer aici și la deserviciile de imagine, dar și la cele legate de seriozitatea, profesionalismul și credibilitatea pe care trebuie să o avem deopotrivă în fața angajaților și hunedorenilor”, a subliniat Vasilescu.

Sorin Vasilescu este vicepreședintele CJ Hunedoara care a răspuns în mod direct de Teatrul ID Sîrbu Petroșani.

Ramona Roșulescu