UPDATE. Mascații au ajuns în Valea Jiului. Grupare ce se ocupa cu traficul de droguri, destructurată

0
1794
foto: arhiva

UPDATE – O grupare infracțională specializată în traficul de droguri de mare risc a fost destructurată, 19 persoane fiind duse la audieri la sediul DIICOT Hunedoara. Acțiunea a fost desfășurată de polițiști din cadrul SCCO Hunedoara și procurori DIICOT Hunedoara.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, perchezițiile de miercuri au vizat membrii unei grupări infracționale, bănuiți că ar fi fabricat droguri de mare risc în laboratoare clandestine, organizate în garsoniere din municipiul Petroşani. Ulterior, drogurile erau comercializare la consumatorii din Valea Jiului.

”Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2017, membrii grupării infracționale ar fi fabricat droguri de mare risc în laboratoare clandestine organizate în garsoniere din municipiul Petroşani, substanțele interzise rezultate fiind comercializate în localităţi din Valea Jiului. În urma perchezițiilor, au fost ridicate fragmente vegetale susceptibile a face parte din categoria substanţelor interzise, precum şi elemente ce pot constitui un laborator de condiţionare”, se arată în comunicatul poliției.

19 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Hunedoara, pentru audieri.

În aceeași cauză, polițiștii au mai ridicat fragmente vegetale ce fac parte din categoria drogurilor de mare risc, precum şi elementele unui laborator de condiţionare a substanţelor psihoactive, în urma unei percheziții domiciliare efectuate la data de 11 august anul curent.

…………………………..

Mascații au ajuns din nou în Valea Jiului. Mai multe percheziții au avut loc, miercuri dimineață, în Valea Jiului, acestea fiind desfășurate sub coordonarea procurorilor DIICOT. Cel mai probabil, acțiunea polițiștilor de la combaterea criminalității organizate caută traficanții de droguri.

”Sunt trei percheziții în derulare, la trei suspecți de trafic cu etnobotanice”, au declarat, pentru Gazeta de Dimineață, reprezentanții biroului de presă al DIICOT.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale.