Timp de o lună, din 15 august, petroşănenii nu vor mai avea apă caldă menajeră

0
24

SC Termoficare SA Petroşani va sista furnizarea apei calde menajere în cea de-a doua jumătate a lunii august. Motivul acestor restricţii îl constituie lucrările anuale de verificare şi recondiţio­na­re a reţelei de distri­bu­ţie executate de SE Paroşeni.

An de an, pe perioada verii SE Paroşeni execută o serie de lucrări de reconditionare şi verificare a întregii reţele de distribuţie a agentului termic. Din această cauză, se impune restricţionarea periodică a furnizarii apei calde către abonaţi.

Prin urmare, începând cu cea de-a doua jumătate a lunii august, locuitorii municipiul Petroşani nu vor mai beneficia de acest serviciu pe perioada efectuării verificărilor.

“Am fost la o şedinţă la Centrala Electro-termică Paroşeni, alături de alţi reprezentanţi ai societăţilor de termoficare din Valea Jiului şi ai primăriilor din zonă. În urma discuţilor am stabilit ca dată de sistare a agentului termic ziua de 17 august. Această restricţie se va face ţinându-se cont de lucrările de revizie şi reparaţii executate anual de SE Paroşeni”, spune Ovidiu Muntean, directorul SC Termoficare SA Petroşani.

Conducerea societăţii de termoficare mai spune că este mai mult decât probabil ca aceste restricţii să fie făcute mai repede, în cazul în care vor demara lucrările pe strada Şt. O. Iosif din Petroşani. În ambele situaţii, reluarea furnizării agentului termic se va face în luna septembrie.

Cristina Mîrza