Sistarea furnizării agentului termic se prelungește la Vulcan. Nu se știe pe ce perioadă

0
140

Avaria apărută săptămâna trecută la Vulcan, pe rețeaua de termoficare, nu a fost remediată de cei de la CEH. Conducerea companiei nu poate spune acum când va fi reluată furnizarea agentului termic.

”Din cauza pierderilor foarte mari înregistrate pe racordul de termoficare în zona Colegiului Tehnic Mihai Viteazu Vulcan – Drumul National 66 A şi pentru menţinerea în siguranţă a funcţionării sistemului de termoficare, se impune izolarea racordului”, spune conducerea CEH într-un comunicat de presă.
Este vorba despre  racordul ce alimentează consumatorii de energie termică branşaţi la PT 8, PT 10 şi PT 11 Vulcan
Conducerea CEH anunța vineri că pentru remedierea spărturii apărută pe magistrală impune oprirea căldurii până luni seară. Acum momentul reluării furnizării agentului termic este necunoscut.
”Lucrările de izolare vor începe astăzi, 13.03.2018, reluarea furnizării agentului termic în zona afectată urmând a fi comunicată ulterior,  în funcţie de soluţia de remediere aleasă şi timpul necesar efectuării reparaţiilor„, mai spun cei de la CEH.
Termocentralele din cadrul CEH se confruntă și cu o lipsă de huilă. Producția de cărbune e la cele mai mici cote. Conducerea complexului nu are niciun plan de revitalizare a activității.