Primăria Petroșani vrea partener pentru cinematograf

0
425
Cinematograful Victoria - design by ArchiStudio Petrosani

Administrația locală de la Petroșani vrea să aprobe o procedură de selecție a unui partener pentru cinematograful Victoria.

Cum lucrările de modernizare a cinematografului sunt aproape gata, municipalitatea se pregătește de administrarea investiției.

Se dorește astfel încheierea unui parteneriat cu o societate de profil. Așa arată un proiect de hotărâre ce se va afla marți pe masa consilierilor locali

Expunerea de motive a proiectului inițiat de primarul Tiberiu Iacob Ridzi arată că ”este necesar a se încheia un parteneriat cu o societatea specializată în acest domeniu„.

Societatea, împreună cu personalul deja angajat de primărie pentru cinematograf, va asigura ”funcționarea în condiții optime a cinematografului la standarde de calitate”.

La cinematograful Victoria din Petroșani nu vor rula numai filme. Conform reprezentanților administrației locale aici vor fi și gale de film sau festivaluri.

Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi susținea că lucrările la cinematograf sunt aproape gata. Estimarea celor din primărie arăta că prima proiecție cinematografică ar putea avea loc în februarie.

Recepționarea cinematografului ar fi trebuit să aibă loc în decembrie. Cum nu au fost finalizate lucrările de branșamente la utilități, recepția a fost amânată. Imobilul trebuie să fie mai întâi recepționat de Compania Națională de Investiții. Structura prin intermediul căreia s-au realizat lucrările de modernizare a vechiului cinematograf.

Compania Națională de Investiții va recepționa cinematograful din Petroșani