Omul care aduce mascații în Valea Jiului. Tâlhărie ”pe calea ferată”

0
2114
foto: Facebook Adalbert Petru Feher

UPDATE 15.19 – Petroșăneanul ridicat de mascați a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore. În cursul zilei de vineri magistrații vor decide dacă acesta va fi sau nu arestat preventiv.

Potrivit polițiștilor hunedoreni, luna trecută, timp de două nopți, Feher Petru Adalbert, zis Bigo, a intrat într-un laborator SCB din stația CFR Petroșani. Acesta a sustras peste 100 de relee utilizate la calea ferată. Infracțiunile au avut loc în nopțile de  27/28 aprilie și 29/30 aprilie 2018. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de peste 27.000 lei.

Foto; IPJ HUnedoara

Bigo nu ar fi acționat singur, ci alături de alte două persoane.

Feher Petru Adalbert mai are două dosare de conducere fără permis, dar și un dosar de furt calificat.

……………………………………..

Omul recunoscut ca fiind cel care aduce frecvent trupele speciale în Valea Jiului a recidivat. Feher Petru Adalbert, cunoscut drept „BIGO„, a fost ridicat, joi, de la domiciliul său din Colonie – municipiul Petroșani – de mascați care însoțesc echipele de cercetare într-un dosar de tâlhărie. Fapta, cercetată de anchetatori, a avut loc în zona de responsabilitate a Poliției Transporturi Feroviare. Bigo este audiat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, acesta fiind principalul suspect în dosarul amintit. 

Omul obișnuit să doarmă cu polițiștii la poartă a recidivat

Abia scăpat după o reținere de 24 de ore, Feher Petru Adalbert, zis Bigo, se află, din nou, față în față cu procurorii. De data aceasta trebuie să răspundă întrebărilor anchetatorilor referitor la o tâlhărie ce a avut loc în zona de responsabilitate a polițiștilor TF.

La acest moment, Bigo se află sub control judiciar, într-un alt dosar.

Petroșănenanul mai este cercetat într-un alt dosar în care anchetatorii cercetează o spargere la o magazie a celor de la CFR, din care s-au sustras echipamente ce conțin fier și cupru.

 

S-a întors după gratii. Bingo pentru Bigo din Hunedoara

Feher Petru Adalbert, zis Bigo, va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.