O mașină a plonjat de pe podul de peste Jiul de Est, la ieșirea din Petroșani

0
5713

Un autoturism a ajuns în albia Jiului de Est, după ce a părăsit DN 66. Accidentul a avut loc sâmbătă seara la ieșirea din Petroșani spre Petrila. Șoferul aflat la volanul autoturismului a ajuns la Spitalul de Urgență Petroșani și ar putea fi transferat la Timișoara.

Ieșire în decor

Mașina a ajuns în albia Jiului după ce a părăsit carosabilul într-o curbă la dreapta pe tronsonul Petroșani Petrila. Autoturismul a plonjat de la o înălțime de circa 10 metri, pe partea stângă a sensului de mers, pe lângă o stație de autobuz. Pentru scoaterea șoferului a fost nevoie de intervenția echipajul de descarcerare. A fost nevoie ca pompierii să taie plafonul autoturismului.

”Intervenția a fost destul de dificilă din cauza drumului greu accesibil. A fost în pantă a trebuit să cărăm accesoriile pe malul apei, lângă autoturism și a fost destul de  dificil. Victima era în stare de semiconștiență”, a declarat plutonier adjutant Costel Mitran, șef gardă de intervenție detașament Petroșani.

Conducătorul auto, în vârstă de 31 de ani, a fost preluat de un echipaj al Ambulanței și transportat la Spitalul de Urgență Petroșani.

”În urma accidentului de la Dărănești a rezultat o victimă, bărbat, 31 ani, conștient,cu traumatism cranian mediu, plăgi contuzie regiune frontală și parietală, fractură membru superior drept, multiple escoriatii și contuzii”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara.

Conform sursei citate, se pune problema transferului la spitalul județean din Timișoara pentru tratament neurochirurgical de specialitate.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili condițiile exacte care au condus la producerea evenimentului rutier.