LUPENI: Administraţia locală a început să asfalteze tronsonul de drum unde localnicii au plantat flori

1
38

Municipalitatea din Lupeni a început, luni, să lucreze la drumul ale cărui gropi au fost atupate, la finele săptămânii, cu flori în cadrul unei acțiuni pusă la cale de un consilier local nemulțumit de managementul administrației locale.

Utilajele de reparare a drumurilor au ajuns, luni, și la Lupeni, drumarii apucându-se de lucru la DN 66A, porțiunea de la intrarea în municipiul Lupeni și până în fața primăriei. Asta după ce termenele date de viceprimarul localității, Cornel Lungan, pentru plombarea gropilor din asfalt au fost depășite de două ori. Nemulțumit de starea drumului, dar și de minciunile spuse de conducătorii primărieie, Cristian Roșu, consilier local, a organizat la finele săptămânii trecute o acțiune în cadrul căreia, alături de mai mulți lupeneni, a plantt flori în gropile din drumul național.

”Împreună am demonstrat ca putem mișca lucrurile în Lupeni. Meritul este al celor care, vineri, au ieșit din casă și au arătat că le pasă și al celor care, de pe Facebook, au pus presiune și au grăbit lucrurile. Împreună am arătat că se poate”, a spus, luni, Cristian Roșu, consilier PN Lupeni.

Consilierul local a discutat cu reprezentanții constructorului, aceștia susținând că, în funcție de vreme, lucrările ar putea fi finalizate într-o săptămână/

”În prima faza se astupă gropile/craterele , după care vor turna covor asfaltic cu o grosime de aproximativ 5 centimetri”, a mai spus Roșu.

Tronsonul ce trebuie reabilitat la Lupeni are circa 1,5 kilometri iar pentru reparații sunt necesare circa 500 mii lei.

Înainte de a fi săltat de DNA, primarul suspendat al Lupeniului, Cornel Resmeriță, a ieșit pe drum să verifice situația de pe drumurile din localitate, întrucât nu numai tronsonul de la intrare este plin de gropi. Lupenenii au rămas însă doar cu numărul gropilor, numărul acestora fiind de peste 600.

 

Mihaela MIHAI

 

1 COMENTARIU

  1. Felicitari celor de la PNL Lupeni pentru initiativa. Datorita lor s-a simtit si Resmerita sa faca ceea ce trebuia sa faca de ani de zile si nu sa astepte nemultumirea cetatenilor ajunsa la extrem. Rusine primariei si celor care stau acolo pe banii nostri.

Comments are closed.