La 7 ani a plecat spre cimitir cu un om al străzii. Tatăl i-a reclamat lipsa după câteva zile

0
1569

O minoră de 7 ani, din municipiul Petroșani, este căutată de polițiști. Fata lipsește de acasă din data de 1 noiembrie, însă tatăl acesteia i-a reclamat lipsa abia pe 4 noiembrie. Minora a fost dată în urmărire națională.

De ziua morților, a plecat spre cimitir cu un om al străzii

Polițiștii hunedoreni cer sprijin pentru a găsi o minoră de 7 ani. Fetița, din municipiul Petroșani, a dispărut de acasă încă de pe 1 noiembrie. Lipsa ei a fost anunțată câteva zile mai târziu.

De ziua Morților, Delia Gabriela Dorobanțu a plecat spre Cimitirul Central din Petroșani împreună cu un bărbat, om al străzii, de 44 de ani, pentru a primi de pomană. Nu s-a mai întors însă acasă. Așa că, pe 4 noiembrie, în jurul orei 19.30, tatăl minorei a sesizat poliția.

Tatăl minorei a mai precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei, care ar avea încredere în acesta”, informează IPJ Hunedoara.

Dată în urmărire națională

Delia Gabriela Dorobanțu are 1,30-1,35 metri înălțime, ten deschis, corpolență astenică. Fetița are ochi albaștri și părul blond și creț. Fața acesteia este ovală.

La momentul plecării de acasă, minora era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz și cu glugă, bluză roz cu o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetița nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil.

Poliţiştii au făcut o serie de verificări şi activităţi de căutare în teren. Nu au dat de urma fetei. Minora a fost dată în urmărire naţională

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.