Hoții hunedoreni au pierdut pariul în fața polițiștilot gorjeni. Polițiștii din Petroșani nu au reușit să-i prindă

0
764
foto B1

Au pariat greșit pe polițiștii din județul Gorj. Au demonstrat de trei ori, repetitiv, că pot, iar polițiștii nu îi prind. Trei bărbați din Petroșani au fost prinși în timpul operațiunii de spargere a unei alte case de pariuri. Polițiștii din Gorj i-au surprins în flagrant, în noaptea de miercuri spre joi, pe artizanii spargerilor repetate de la casele de pariuri din Valea Jiului. Hunedorenii au încercat să-și extindă activitatea și în Tg Jiu. Nu le-a ținut însă.

Ora 2, în miez de noapte, unul de pază, doi în acțiune

Obișnuiți ai activităților infracționale, trei hunedoreni au căzaut din nou în mâna polițiștilor. De data asta a celor din Gorj.

Case de pariuri sportive, sparte la Petroșani. Hoții au plecat cu peste 10 mii de lei

Bine organizați, tinerii acționau, în această perioadă, la casele de pariuri. Daniel Csizer era responsabil cu statul de pândă, ascuns întrr-o mașină. Colegii lui, Laurențiu Stroe și Daniel Andriescu, erau cei care intrau în locațiile alese pentru spargere.

Toți cei trei sunt recidiviști. Stroe este tânărul prins de polițiștii din Oradea, imediat după ce a spart Cazinoul din centrul municipiului Petroșani. Acesta a fost recent eliberat din penitenciar. 

Polițiștii i-au reținut pe cei trei hunedoreni cu tot cu ”echipamentul din dotare”. Potrivit surselor judiciare, toți trei și-au asumat și faptele săvârșite în Valea Jiului.

Nu este pentru prima dată când eficiența polițiștilor din alte județe salvează cazurile din județul Hunedoara. De ce? … De aia.

Ramona Roșulescu

foto arhivă