Hoții au pus ochii și pe agențiile de pariuri sportive din Petrila

0
160
foto: digi24

Două dosare de furt calificat și două tentative de furt calificat au fost deschise numai în ultima săptămână de polițiștii din Valea Jiului.

S-au mutat la Petrila

După furturile comise la două case de pariuri sportive din cartierul petroșănean Aeroport, și o altă tentativă de furt, hoții s-au mutat ceva mai la est. La Petrila.

”Ca urmare a sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiști care au efectuat cercetări și au stabilit că într-adevăr un geam lateral al societății respective a fost spart de persoane deocamdată neidentificate, însă din interiorul societății nu s-a reușit sustragerea vreunui bun sau a vreunei sume de bani”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Fapta a avut loc în jurul orei 4.00 a dimineții de miercuri. Persoanele neidentificate au plecat înainte ca la sediul agenției de pariuri să ajungă agenții firmei de pază și polițiștii. De la două agenții de pariuri din Petroșani însă, hoții au plecat, în urma furturilor comise pe 4 și 10 iunie, cu aproximativ 11 mii de lei.