Haralambie Vochiţoiu de la Partidul Poporului, principal favorit la şefia CJ Hunedoara conform site-ului www.econtext.ro

2
35

Una dintre cele mai credibile sur­se pe tema ale­­ge­rilor locale confirmă ierarhiile politice prezentate în sondajele din ju­deţ.

Astfel, conform site-ului www.econtext.ro, candidatul PP-DD la alegerile pentru conducerea CJ Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu este cotat cu cele mai mari şanse la victorie.

Analiza celor de la Econtext îl plasează pe Mircea Moloţ pe prima pozi­ţie, însă aceasta nu ţine cont de recenta decizie a Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) de la începutul săptămânii prin care actualul preşedinte al CJ Hunedoara a fost declarat incompatibil cu funcţiile publice.

Astfel, cele 33 de procente din dreptul lui Mircea Moloţ sunt în realitate drastic diminuate ca urmare a scandalului privind incompatibilitatea liberalului. Pe acest fond, se confirmă că principalul favorit la câştigarea alegerilor pentru CJ Hunedoara devine candida­tul Partidului Poporului, Haralambie Vochiţoiu care depăşeşte astfel 35%.

Mai multe detalii pot fi găsite accesând www.econtext.ro, secţiunea Politic.

2 COMENTARII

  1. Bravo, Vochitoiu! Votam PPDD si Vochitoiu pe 10 iunie sa scapa judetul de hoti si corupti!

  2. Vochitoiu nusi platea angajati de la firmele lui iar Molot a scumpit apa in Valea Jiului facando cea mai scumpa din tara desi vine prin cadere iar pentru la anul a planificat inco scumpire a apei in Valea Jiului.

Comments are closed.