Fost premier PSD: În mod oficial în țara noastră nu mai există Guvernul României ci doar Guvernul lui Dragnea și al Teldrumului

0
546

Premierul Mihai Tudose va demisiona. Decizia a luat-o în urma Comitetului Executiv Național al PSD de luni. Un fost premier, tot de la PSD, Victor Ponta, face o acuzație gravă. În România nu mai există decât Guvernul lui Dragnea.

Tudose pleacă după CEx

Mihai Tudose, primul-ministru numit de PSD după ce partidul și-a dat jos propriu premier – pe Sorin Grindeanu – în urmă cu circa un an, demisionează. Asta după ce același PSD i-a retras sprijinul politic. Tudose ceruse, în urmă cu câteva zile, demisia ministrului de Interne, Carmen Dan- un apropiat al lui Liviu Dragnea.

Victor Ponta: În mod oficial în țara noastră nu mai există Guvernul României ci doar Guvernul lui Dragnea și al Teldrumului

Fostul premier PSD, Victor Ponta, susține, într-o postare pe Facebook, că România nu mai are Guvern. Există doar Guvernul lui Dragnea.

”Din acest moment este clar și evident pentru absolut toată lumea – în mod oficial în țara noastră nu mai există Guvernul României ci doar Guvernul lui Dragnea și al “Teldrumului” !!!.  După ce PSD și Camera Deputaților au fost confiscate de către Liviu Dragnea, Stănescu și “Cartelul de la Teldrum” din această seară acest grup organizat preia si Guvernul țării”, scrie Victor Ponta.

În aceeași postare, fostul premier susține că are curajul să se lupte deschis cu acest ”cartel„ și să elibereze țara de ”ocupația lui Dragnea.