Fără șanțuri, garduri sau telefoane de urgență pe lotul 3 al A1

0
261

Oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că spaniolii ce au câștigat licitația pentru lotul 3 al autostrăzii Deva-Lugoj lucrează la remedierea deficiențelor de pe tronsonul de autostradă. Acest lot ar fi trebuit și el recepționat la începutul săptămânii trecute, alături de lotul 4. Problemele de execuție însă au determinat consultantul să nu recomande începerea recepției.

Lipsesc lucrări prevăzute în contract

CNAIR a publicat pe pagina de socializare un video în care sunt prezentate deficiențele care au condus la amânarea recepției lotului 3 al A1.
”Din imagini se poate observa că șanțurile de scurgere a apei, gardurile sau marcajele fie nu au fost executate fie au fost executate neconform. Lipsesc de pe acest lot până și o parte din telefoanele de urgență, care ar fi trebuit să fie la rândul lor montate până la data recepției”, informează CNAIR.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dat un termen de 10 zile pentru remedierea deficiențelor de pe autostradă. Conform șefului de la Transporturi, lotul 3 al autostrăzii Deva – Lugoj ar trebui deschis traficului auto până la finele acestei luni.