DIICOT a ajuns la CEH. Conducerea companiei trebuie să dea explicații. Unde au ajuns banii statului?

0
1281
diicot

DIICOT a ajuns în Hunedoara. Procurorii DIICOT au cerut, printr-o adresă, contractele companiei energetice de stat din județul Hunedoara. Contractele de achiziții derulate de cei de la Complexul Energetic Hunedoara, în perioada 2015-2017, vor fi acum verificate. 

DIICOT, popas la Complexul Energetic Hunedoara

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara va trebui să prezinte procurorilor DIICOT actele care vizează contractele de achiziții din ultimii doi ani de zile.

Până în data de 29 decembrie, tot ce înseamnă contract comercial trebuie să ajungă pe masa procurorilor.

Și procurorii DNA au descins la Complexul Energetic Hunedoara în urmă cu trei ani, atunci fiind verificate contractele de cărbune.

Există informații acum că cei din CA și conducerea executivă au efectuat în acest an și o a doua achiziție de cărbune. Dacă despre  primul contract se spunea că este unul avantajos, atingând un preț undeva cu 30 de dolari sub piața internațională, de data aceasta achiziția ar fi fost făcută mult peste primul preț.

Ramona ROȘULESCU

 

Firma care aduce cizme pentru noroi scoate „cu portbagajul” banii din CEH

Un an de pace socială. Au semnat pentru închiderea minelor. Şi-au angajat soţiile. Minerii muncesc, ei încasează. Complexul Energetic Hunedoara arde judeţul Hunedoara

foto arhivă

material în curs de actualizare