Cu mic cu mare au deszăpezit Petroșaniul

0
286

Au așteptat utilajele de deszăpezire și, pentru că acestea nu și-au făcut apariția, mai mulți petroșăneni au decis să ia problema în propriile mâini. Unii au pus mâna pe lopeți, alții au apelat la bunăvoința unor administratori de societăți comerciale.

Utilaj privat în sprijinul petroșănenilor

O stradă din zona sudică a municipiului Petroșani a fost deszăpezită, duminică, cu ajutor privat. Oamenii spun că au apelat la acesta întrucât riscau să rămână captivi în propriile gospodării.

”Multe mulțumiri din firmei SC Cepi Impex care ne-a ajutat azi de dimineață cu utilajul propriu sa deszăpezim strada Șoimilor. Altfel, eram pur si simplu izolați de lume nemaiputând ieși din gospodăriile proprii”, spune, pe o rețea de socializare, Ana Staic.

În timp ce unii dintre petroșăneni reclamau, pe aceeași rețea de socializare lipsa utilajelor de deszăpezire, alții au pus, la propriu, mâna pe lopată și au ieșit la deszăpezire în imediata apropiere a imobilelor pe care le dețin.

Alții nu au stat pe gânduri și i-au ajutat pe cei care aveau mașinile înzăpezite.

Duminică, pe drumurile din Petroșani, stratul de zăpadă era de câțiva centimetri. Vorbim de străzile circulate. Pe cele lăturalnice zăpada depusă a ajuns, în unele locuri, până la genunchi.