Compania Naţională a Huilei va sista, de luni, furnizarea huilei către Termocentrala Paroşeni

3
24

Compania Naţională a Huilei va întrerupe, luni, furnizarea huilei către SE Paroşeni. Reprezentanţi ai CNH au afirmat, vineri, pentru Gazeta de Dimineaţă că decizia de încetare a furnizării huilei către Paroşeni vine ca urmare a faptului că au fost făcute reclamaţii privind puterea kilocalorică a cărbunelui livrat. Mai mult, aceleaşi surse susţin că reclamaţiile sunt nefondate şi că huila livrată către Paroşeni a avut calităţile prevîzute în contract, ba chiar mai mari decât cele contractate.
Livrarea cărbunelui către Termocentrala Mintia va continua, dar reprezentanţii Companiei nu au putut preciza  pentru ce perioadă.

3 COMENTARII

  1. Imi mentin ideea… ‘cred ca va jucati cu focul ” ,facand jocul ( cred insa ca santajati ) celor care deopotriva nu sustin mineritul din Vale!!!!

  2. @Minerii Vaii Jiului, bai frate tu altceva nu ai de facut… decat sa mananci mult. Cine conduce mineritul din Gorj ? Nu cumva PD_L prin Mantog? Si mai este o problema cum mama masii sa foloseasca LIGNIT la centralele pe HUILA? Mineritul din vale il inchid cei de la putere acum inclusiv aleasa ta si consortul ei? Esti ridicol cu comentarii aiurea,unde deschizi un comentariu hop si tu cu gorjenii. Mai lasa si pe altii ca esti obositor frate.

  3. Visan,vesnicul director de la Tremocentrala Paroseni a tradat Valea Jiului fiind cumparat de olteni gorjeni din Ministerul Economiei.

Comments are closed.