Ce hunedorean ar putea ajunge prim-ministru

0
623
Foto: facebook

Un hunedorean ar putea ajunge premier în Guvernul României. În urma negocierilor ce au loc la Palatul Cotroceni, PMP l-a nominalizat pentru prima funcție din Guvern pe Siegfried Mureșan. Europarlamentarul PMP este originar din Hunedoara și se detașează clar ca activitate politică de ceilalți reprezentanți ai României în Parlamentul European. 

Ce îl recomandă?

Europarlamentarul Siegfried Mureșan,  nominalizarea PMP pentru prima funcție din Guvern, este politicianul pentru care vorbesc într-adevăr faptele.

Specialist în finanțe, Siegfried Mureșan este primul europarlamentar român negociator șef pentru bugetul Uniunii Europene.

 

Siegfried Mureșan, primul eurodeputat român negociator-șef pentru bugetul Uniunii Europene

Mureșan a negociat și bugetul UE pe 2018.

„Am făcut două propuneri. Una pentru primul Guvern, dacă va cădea, și al doilea pentru al doilea Guvern, care nu mai are cum să pice. Prima propunere este Siegfried Mureșan, care, spre deosebire de doamna Dăncilă de la Videle, a fost negociatorul bugetului UE pentru anul 2018. Dacă domnul președinte are timp să compare cei doi europarlamentari, cu certitudine va opta pentru Siegfried Mureșan. A doua propunere este Eugen Tomac”, a declarat Băsescu, citat de stiripesurse.ro

Mureșan și Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru poziția de premier, vin, amândoi, de pe aceeași poziție: europarlamentari români. Diferența dintre ei o face competența, și vizibilitatea și credibilitatea la nivelul instituțiilor europene.