Bodyguardul agresor, în arest la domiciliu. Un tânăr din Gorj a rămas fără un rinichi

0
930

Un tânăr din județul Gorj, venit să petreacă înainte de nuntă la un club din municipiul hunedorean Petroșani, împreună cu alți trei prieteni, a rămas fără un rinichi. Un bodyguard a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Va sta însă în arest la domiciliu.

Agresorul a fost și el agresat

”La Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani se află înregistrat dosarul privind pe Hegheș Vasile Andrei, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă, lovire și tulburarea liniștii și ordinii publice, respectiv Bușe Vasile, Minciună Adrian și Jugravu Alexandru cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și tulburarea liniștii și ordinii publice. Extra cauză, vă pot spune, așa se știe că ar fi fost o petrecere legată de un eveniment pe care ar fi trebuit să-l aibă ulterior, respectiv nunta”, a declarat Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

 

Totul a degenerat astfel că cele două tabere au început să-și împartă lovituri.

”Ca urmare a loviturilor aplicate, Minciună Adrian a suferit leziuni vindecabile în 35- 40 de zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în pericol întrucât i-a fost extirpat un rinichi”, a completat procurorul.

Victima e în continuare internată pe secția de terapie intensivă a spitalului din Petroșani. Agresorul a fost și el lovit, procurorii spunând că rănile necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale. Ceilalți doi tineri din Gorj au și ei nevoie de îngrijiri medicale. Unul până la 12 zile, altul până la 35 de zile de îngrijiri medicale. Tinerii din Gorj, în afara victimei internată în spital, au primit control judiciar pentru 60 de zile. Bodyguardul clubului a fost dus la Judecătoria Petroșani cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți a decis însă ca bodyguardul să fie cercetat în stare de arest la domiciliu. Agresorul mai are un dosar la Parchet tot pentru infracțiuni svârșite cu violență, după ce anul trecut a agresat un minor căruia medicii au fost nevoiți să-i scoată splina.