Autoturism făcut zob pe DN 7. Un tânăr și-a pierdut viața, o tânără e în comă

0
1406

Un autoturism și două TIR-uri au fost implicate, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier pe DN 7. O persoană și-a pierdut viața, o alta este în stare gravă la spital. DN 7 este blocat în urma evenimentului rutier.

Autoturism făcut zob

Un autoturism înmatriculat în Hunedoara a fost făcut zob pe DN 7. În accidentul produs la Vețel au mai fost implicate două autotrenuri. Unul înmatriculat în Timiș și celălalt în Vâlcea. Mașina mică a ajuns, în urma evenimentului rutier, într-un șanț din fața unei case.

În mașina mică se aflau două persoane. Pentru scoaterea celor două a fost nevoie de echipajul de descarcerare.

”Au fost găsite două victime. Un tânăr prezenta leziuni incompatibile cu viața. Acesta a suferit un traumatism cranian grav. Din păcate nu a mai putut fi salvat”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara.

Mașina mică era condusă de o tânără. Și pentru scoaterea ei a fost nevoie de echipajul de descarcerare. Șoferița a ajuns în comă la Spitalul Județean de Urgență Deva.

Traficul pe DN 7 este blocat în urma accidentului rutier. Polițiștii redirecționează mașinile pe DJ 706A.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului.

Ambele TIR-uri sunt lovite în partea din față. Cel mai probabil autoturismul a fost lovit din spate de un TIR și proiectat pe contrasens într-un alt autotren.

 

Se pare că cele două victime sunt rude. Mai exact frați. Tânăra are 20 de ani, iar tânărul care și-a pierdut avea 24 de ani.

Unul dintre șoferii de TIR a avut nevoie de intervenția paramedicilor SMURD. Asta pentru că i s-a făcut rău după ce a aflat că o persoană a murit.

 

Video ISU Hunedoara, Foto: SAJ Hunedoara