Au pus mâna pe el. Mașini lovite, conducere ilegală și recidivă agravantă

0
1892
zaharie

Un bărbat din Petroșani a fost prins de polițiști după ce a fost urmărit o bună bucată de drum. În încercarea sa de a fugi pentru a se sustrage verificărilor, șoferul a lovit trei mașini parcate pe marginea drumului. Deși a fugit din mașină, după impactul cu celelalte autoturisme, polițiștii l-au prins și l-au reținut pentru 24 de ore. Șoferul în cauză, din Petroșani, avea dreptul de a conduce suspendat. Există informații din care rezultă că bărbatul ar fi consumat și substanțe interzise. Este vorba despre  Codruț Norocel, același bărbat care în urmă cu mai mulți ani a omorât un bărbat și o femeie aflați pe trecerea de pietoni.

Prins după o urmărire ca în filme

A încercat să scape de polițiști fugind. Oamenii legii l-au urmărit însă. Presat de timp, și cu polițiștii pe urmele lui, un tânăr din Petroșani a pierdut controlul volanului. A lovit trei mașini parcate. După impact, atât el, cât și prietenul aflat în dreapta, au sărit din mașină și au luat-o la fugă.

Pe strada ce duce spre mina Livezeni amândoi fugarii au fost prinși. Șoferul care s-a sustras controlului și a fugit de polițiști este Codruț Norocel. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Mai mult, testele efectuate ar fi arătat că șoferul a consumat substanțe incluse în categoria drogurilor.

În urmă cu aproape patru ani, același șofer a ucis două persoane ce traversau trecerea de pietoni din apropierea Primăriei Petroșani.

 

Arest preventiv pentru tânărul care a accidentat mortal două persoane