Au furat patru cai. Și au știut ce fură. Valoarea acestora este de 8.000 de euro

0
2408

Furt studiat. Patru cai au fost furați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la un amplasament din localitatea Petrila. În acest loc înnoptau nouă cai, însă hoții i-au furat pe patru, cei mai valoroși dintre ei.  Proprietarii și polițiștii caută hoții pentru recuperarea cailor.

I-au luat și duși au fost…

Patru cai au dispărut fără urmă, Cel puțin până la această oră. Caii se aflau pe o proprietate privată, îngrădită, din zona localității hunedorene Petrila.

”La ora două noaptea erau în țarc. Am ieșit să văd dacă totul e în regulă. Cei care i-au luat cunoșteau exact locul. Studiaseră zona. Au încercat să ia șase, dar doar patru au reușit”, a declarat, pentru Gazeta de dimineață, unul dintre proprietarii cailor, Călin Popa.

Sursa citată susține că hoții au reușit să-i fure pe cei patru cai, cei mai apropiați de oameni. Ei erau obișnuiți cu oamenii, fiind folosiți la manej  Cei patru cai furați valorează 8.000 de euro.

Ceilalți doi cai care au scăpat de mâna hoților fuseseră și ei pregătiți pentru furt, Deși le-au pus și lor căpăstru, caii nu i-au urmat.

Polițiștii spun că fac cercetări

Comandantul Poliției Petrila, Ovidiu Zaharie, a declarat pentru GDD că se fac cercetări la fața locului.

Loc în care există urme ale furtului, urme de bocanci, dar și semne clare de  intrare prin efracție

 

 

foto arhivă