Angajată de la permise, reținută pentru luare de mită

0
862
foto Replica

O angajată a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara a fost reținută de ofițerii DGA. Femeia a fost prinsă în flagrant în timp ce primea mită.

Reținută 24 de ore

Luni, în baza ordonanței de delegare emise de procurorul de caz, ofiţerii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Hunedoara, cu sprijinul Brigăzii Operaţiuni Speciale Alba Iulia, au prins-o în flagrant pe angajata de la permise în timp ce primea o sumă de bani cu titlu de mită.

”În fapt, în perioada decembrie 2018 – martie 2019, suspecta, în calitate de agent de poliţie în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara a primit, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, diferite sume de bani pentru a facilita urgentarea înmatriculării autoturismelor”; se arată într-un comunicat al Direcției Generale Anticorupție.

Suspecta a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara în baza mandatului de aducere, unde a fost audiată, împreună cu alți martori. Procurorul de caz a dispus, luni, măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Conform DGA, hunedoreanca este cercetată pentru 13 infracțiuni de luare de mită.

.