2 din 45. Aceasta este cifra promovabilității la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida Petroșani

0
388

Sesiunea iulie 2019 a examenului de bacalaureat nu aduce modificări semnificative la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida Petroșani. Doar doi dintre absolvenții înscriși au promovat examenul.

45 de înscriși, doi promovați

Un tehnician transporturi și un tehnician proiectări CAD au promovat Bacalaureatul la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida Petroșani. Primul a trecut Bacalaureatul cu media 7,21, iar cel de-al doilea cu 6,91.

”Vom analiza rezultatele obținute de absolvenți la nivel de fiecare unitate și pe viitor încercăm să corelăm oferta educațională cu performanțele înregsitrate de fiecare unitate de învățământ”, a declarat Maria Ștefănie, inspector general Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara.

La Dimitrie Leonida, din cei 45 de elevi înscriși la Bacalaureat, 8 nu s-au prezentat la examen, iar alți 35 au picat bacalaureatul.

Anul trecut, primele rezultate ale Bacalaureatului au dezvăluit dezastrul de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida Petroșani. Un singur absolvent reușise să obțină medie de trecere la examenul maturității. După contestații, singurului promovat i s-au mai adăugat încă doi absolvenți.