2 din 39. Toma și cu Intotero au semnat pentru jaf. Tot ce e sub 200.000 de euro se iartă.

0
722

2 din 39. Doi hunedoreni au reușit să intre în galeria selectă a politicienilor care protejează corupția. Sub semnătură proprie, aceștia s-au aliniat inițiativei deputatului PSD, Cătălin Marian Rădulescu, în inițiativa legislativă depusă în 18 decembrie la Camera Deputaților. Inițiativa prin care social-democrații își scapă colegii corupți, dar și legalizează îngroparea României. Natalia Intotero și Ilie Toma sunt cei doi parlamentari hunedoreni, prinși de mrejele acestui demers parlamentar.

2 din Hunedoara. Furați, că legea vă apără!

Nu au nicio problemă cu respectarea cetățeanului onest care muncește. Nu au nicio grijă pentru asigurarea unui câmp economic real în care adevărații investitori să poată dezvolta pentru creșterea nivelului de trai al populației. Dar știu exact de ce au mers în Parlamentul României. Își continuă lupta pentru a-și apăra colegii care au adus România în situația socio-economică bezmetică în care se află astăzi. Pe ei îi plătește statul, lunar, timp de patru ani. Nu au întârzieri de salarii. Și îi plătește bine, sute de milioane de lei. Le dă și casă, le dă și masă. Și dacă sunt ascultători, le mai dă un mandat de 4 ani acolo unde își doresc. Totul dacă vând România. Dacă o vând în mâna corupților, a deznădejdii, a pierzaniei de orice fel.

39 de parlamentari PSD au dat cu legea din România de toți pereții constituționali pentru a scăpa corupții. În 18 decembrie 2017, ocupați nevoie mare cu treabă în Parlament, doi dintre hunedorenii care au primit votul cetățenilor pentru reprezentarea județului Hunedoara au dat, cu discernământ, semnătură pe legea Rădulescu.

Toți cei care fură sub valoarea de 200.000 de euro nu mai reprezintă un caz penal.

Astfel, Natalia Intotero și Ilie Toma consideră că aplicarea unei sancțiuni penale trebuie să intervină numai când fapta este săvârșită într-o formă gravă și anume fapta a cauzat o pagubă materială substanțială, respectiv numai pentru o pagubă mai mare de 200.000 de euro”.

Pentru asta sau și pentru asta au semnat cei doi. Acest paragraf se regăsește în textul expunerii de motive a legii care apără corupții.

Ramona ROȘULESCU